Jumaat, 6 Mac 2015

Ananasgoodmood tiny giveaway :p

Assalamualaikum ..

disebabkan hari ni aku tak tahu nak update apa .. jadi aku buat keputusan nak join giveaway ..mana tau ada yang tersangkut kan ?? keh keh ..



DEADLINE : 17 MAC 2015


FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum ..

klik banner ..

:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang

TARIKH TAMAT : 25 MAC 2015 

ps - jom ramai-ramai join..

Isnin, 2 Mac 2015

kepada batch 1997

Assalamualaikum ...
alhamdulillah ..masih diberi peluang untuk aku menaip disini .. walaupun dah lama tak terjah disini tapi percayalah siang malam hati aku ni meronta-ronta nak usya blog buruk aku ni .. (bommmmm)

pejam celik pejam celik esok adalah keputusan setelah lama berperang ..ehh ...
apapun aku wish semoga berjaya kepada abang atau akak atau adik yang nak ambil result esok ..
semoga sabar dan tabah dalam menghadapi cabaran .. ( cakap dengan diri sendiri ..)
redha dengan segala keputusan .. (ayat sedap kan hati )

apapun kepada batch 1997 semoga berjaya .. !!!

entri hambar :(

doakan juga untuk aku ..tahun ni spm ..haisy .. aku pula berdebar esok nak ambil result ..
okey aku ni suka kaitkan dengan benda yang takde kene mengena ..

ermm ...lalallalalalallla

p/s - minggu depan aku ujian bulanan .. doakan aku lulus semua subjek .. takmau lulus je , nak dapat
        ( tamak )