Isnin, 2 Mac 2015

kepada batch 1997

Assalamualaikum ...
alhamdulillah ..masih diberi peluang untuk aku menaip disini .. walaupun dah lama tak terjah disini tapi percayalah siang malam hati aku ni meronta-ronta nak usya blog buruk aku ni .. (bommmmm)

pejam celik pejam celik esok adalah keputusan setelah lama berperang ..ehh ...
apapun aku wish semoga berjaya kepada abang atau akak atau adik yang nak ambil result esok ..
semoga sabar dan tabah dalam menghadapi cabaran .. ( cakap dengan diri sendiri ..)
redha dengan segala keputusan .. (ayat sedap kan hati )

apapun kepada batch 1997 semoga berjaya .. !!!

entri hambar :(

doakan juga untuk aku ..tahun ni spm ..haisy .. aku pula berdebar esok nak ambil result ..
okey aku ni suka kaitkan dengan benda yang takde kene mengena ..

ermm ...lalallalalalallla

p/s - minggu depan aku ujian bulanan .. doakan aku lulus semua subjek .. takmau lulus je , nak dapat
        ( tamak )

2 ulasan:

  1. good luck exam nanti :) smoga dpt jawab dengan baik.. kputusan cemerlang gemilang terbilang! wooo

    BalasPadam

sila lah tinggalkan komen anda ye .. insyaallah komen anda akan dilayan ..

-ada masa jemput datang sini lagi ye :)
-salam rindu *hug*