Jumaat, 30 Disember 2016

2016

Assalamualaikum

Hari ni hari jumaat bersamaan 30/12/2016 merupakan detik-detik terakhir sebelum kita melangkah ke alam tahun 2017 .. hah ambik kau ayat aku ..haha .. hari ini aku tersangatlah terharu , terexcited dan segala jenis ter lagi kerana akhirnya aku dapat melepaskan rindu dendam yang tidak tertahan terhadap blog sememeh aku ni .. HAHAHA 

Antara sebab kenapa aku rindu dendam terhadap blog kesayangan aku ini kerana aku baru perasan yang last entri aku pada penghujung tahun 2015 !!!!! dum dum dummmm ... *bunyi  guruh* -_-
nampak tak disitu yang aku terlalu  sibuk sepanjang tahun 2016 ini sampai tiada masa untuk membelai ,memeluk , dan mencurahkan isi hati terhadap kesayangan pujaan hati .. *muntah*

Sebenarnya nak kata aku terlalu sibuk itu tak juga la DB (dear blog) tapi tapi tapiii sayanggg kehadiran kekasih lamamuuu  aku tidak  rajin ada masa terluang laaa sangat ..urmm.mood nak menaip itu takde  :p
ok la sebelum aku merapu dengan lebihh teruk lagi lebih baiklah aku mengundur diri dahalu .. insyaAllah nanti aku akan update entri baru .. kalau aku tak lupa hehehe :)

SELAMAT MALAM ...







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila lah tinggalkan komen anda ye .. insyaallah komen anda akan dilayan ..

-ada masa jemput datang sini lagi ye :)
-salam rindu *hug*